tirsdag 27. januar 2009

akk og ve.

er det MULIG!?

jeg har alltid sagt at jentefotball og herrehåndball er kjedelig. vel. jeg var vel den som hoppet mest og ropte høyest da norge sølte bort seieren mot polen i håndball-VM i kveld.

såå nærme. men likevel så fjernt.

4 kommentarer:

 1. Huff, ja. Det var passe nervøst mot slutten. Kjenner at eg er litt skjelven endå... Uansett var det bra innsats av laget. Først slå Tyskland, så holde Polen i kne til siste sekund. Gleder meg til svensken har fått jobbe litt meir med laget.

  SvarSlett
 2. Det var nære på ja. De to siste minutta var nervepirrende, men dessverre altfor dårlige. Da de rota bort den siste ballen reiste både jeg og Jon Arne oss øyeblikkelig og slo av TV-en. En liten tanke irritasjon på Njardarvollen.

  SvarSlett
 3. bla bla bla..kom deg unna, før du blir dratt ned i håndballfotballaltsomegentligharmedballeroggjøre-dragsugeeeeeeeeet!!!

  heh..

  SvarSlett
 4. vegar: ja, klarte knapt sitte rolig nok til å skrive ferdig blogginnlegget en gang jeg.

  unge herr stige: ja, det ble unødvendig spennende der på slutten. satt på sofakanten og brølte jeg, stort sett. hadde ikke klart å skru av TVen om jeg så ville.

  gunnhild: du er litt sent ute, er jeg redd. jeg er kanskje ikke flink i noen sport, men det betyr ikke at jeg ikke liker å følge med på hva som skjer fordi. :D men. jeg holder meg for det meste til store mesterskap da. og jeg liker ikke all ballsport. bare håndball og fotball. og jeg kan komme på å se på litt curling, bare fordi det ser så morsomt ut når de koster livet av seg.

  SvarSlett