torsdag 21. oktober 2010

blåbærpai.

IMG_0537

smuldrepai med blåbær. mmm. blåbær i bunnen, smuldredeig av 150 g mel, 150 g sukker og 150 g smør på toppen. siden blåbærene var så søte kunne det godt vært en del mindre sukker, 100-125 g tror jeg hadde passet bedre. jeg fikk oppskrifta av kristoffer som laget sin berømte eplepai her om dagen etter samme oppskrift, bare med epler og et kaneldryss i stedet for blåbær. med is til er det utroolig godt – og noe av det enkleste det går an å lage.

Oktober 201016

det snødde i dag. jeg er ikke overbegeistret for vinter – men det er noe fortryllende med den første snøen. jeg bare måtte ut og trekke inn den friske, kalde vinterlufta og ta bilder. tyholttårnet er opplyst i rosa i hele oktober som en del av brystkreftkampanjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar