mandag 28. februar 2011

ting å finne på i trondheim – med en sjuåring

Februar 201112

i dag har jeg og synnøve vært nede i byen på shopping. uten å kjøpe noe, riktignok. bortsett fra postkort, that is. er man på ferie, må man sende postkort. slik er det bare. vi spiste matpakke like ved elefanten inne på torget, og hilste på småfuglene som fløy inne. synnøve prøvde alle skoene hun fant på h&m (takk og lov for at jeg ikke tok henne med på en skobutikk), og utbrøt “åååh, kanj e få denj?” til hver eneste ting med en hest, katt, hund eller kanin på, eller alt som var rosa eller lilla. hun er da en jentete jente, tross alt.

vi tok også turen til biblioteket også, og lånte med oss en hestebok, georgs magiske medisin til å lese på sengekanten, en DVD med øisteins blyant, som synnøve elsker å tegne til, pluss en hestefilm. biblioteket er et flott sted å ta med barn – de har jo til og med en bokborg!

etter en stund var vi klare til å dra hjem igjen, så vi kjøpte med oss mat, og dro hjem for å lage middag. synnøve synes det var stas å ta buss. det var det hun gledet seg mest til ved byferien – kanskje med unntak av at vi skulle på kino. jeg laget fiskegrateng (som synnøve elsker), mens hun tegnet en hel stabel med ville dyr mens hun så øisteins blyant. ingebrigt kom og spiste etter jobb, og så dro vi for å se anne+jørgen=sant. det var stor stas å se film på kino, selv om filmen var litt skummel av og til.

Februar 201113

etter en lang dag var det godt å komme hjem. synnøve spiste to brødskiver ekstra bare for å slippe å legge seg, og det endte med at vi måtte løpe om kapp rundt stua for til slutt å få henne i seng. etter å ha lest litt georgs magiske medisin på sengekanten var det natta. ei trøtt jente sloknet etter en lang dag.i morgen står nye eventyr for tur.

5 kommentarer:

 1. så herlig!!
  ler MYE av den fine gjengen på kino, her holder det ikke med 1 person som kinofølge nei! vi tar det vi har av tanter, onkler og reservetanter og fyller opp ei hel rad på kinon (med 7 års grense??) hihi så søte!
  ..hun kan jo sikkert kjøpe 1 par h&m sko..men ikke alle ;)

  SvarSlett
 2. Kul att ha hittat hit :). mycket fint att se på.

  /Mia :)

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Så koselig dere har det! hils Synnøve god vinterferie fra alle oss på Aukra også :)

  SvarSlett
 5. nå fant jeg dette innlegget igjen..for en flott tur hun hadde, supert!!

  SvarSlett