fredag 4. mars 2011

livet som småbarnsmamma

etter å ha lekt småbarnsmor noen dager har jeg atter en gang returnert til tilværelsen som barnløs student. jeg har byttet ut nugatti, prinsessefilm og barnepass med oppgaveskriving og å sove lenge.
Februar 201122
synnøve måtte nesten hales ut av bassenget da vi var i pirbadet. det er jenta si som trives i vannet! hun lærte til og med å svømme så smått på ryggen, selv om hun bare helt nylig har lært å svømme i det hele tatt. etter å ha vært en tur på besøk hos tante tone, kom vi omsider tilbake. synnøve lærte å strikke rundt og rundt av snille anne marthe, som var på besøk. selv om det allerede var langt over leggetid måtte det skrives et par postkort også. mon tro hvem de er til?
Februar 201121
onsdag kom pappa, idun og magnus også. ungene, kristine og jeg dro opp til museet på sverresborg, som ligger nesten rett ved leiligheten kristine og ingebrigt skal bo i. pappa hjalp onkel ingebrigt i nyleiligheten, mens vi tok turen tilbake til leiligheten for å se prinsessefilm og spise litt. heldigvis var det nok fiskegrateng igjen til alle mann. det som skulle være igjen av plass i små mager ble fylt opp av mammas vafler, lefse og nugattibrødskive. og det på en helt vanlig onsdag.

1 kommentar: