søndag 2. desember 2012

utdritningslag

i januar gifter to av vennene mine seg. som seg hør og bør, skulle bruden ha et utdritningslag. ann helen skulle feires av oss jentene – og feiring ble det!

IMG_7497IMG_7511

.

vi startet dagen med felles frokost. bruden begynte å skjønne hva som skulle skje da hun møtte venninnen på samme buss. tidlig en lørdag… om utdritningslaget ikke ble en overraskelse, var det likevel kjempekjekt! bruden skulle IKKE kles ut. derfor ble det ROSA sminke og slør. relger er til for å… bøyes litt? med rosa tiara, leppestift, rouge, øredobber og neglelakk så det ut som det gikk helt greit, tross alt.

IMG_7519

i kulden tok vi bussen ned til sentrum. vi fikk noen blikk der vi valset fnisende omkring.

IMG_7523

på torget fikk bruden noen oppgaver hun skulle løse. “GØY!” tenker bruden…

IMG_7524

“…vent…”

IMG_7525

“Nei! Betyr dette at…?”

IMG_7527

jodda, bruden måtte gå og gi folk bøter. de kunne velge å betale – eller gi henne en klem. alle gjorde begge deler – og det ble skikkelig god stemning.

IMG_7530

“Du har så fint smil!”

IMG_7545

for hver oppgave fikk ann helen en bokstav, som til slutt skulle settes sammen til et ord. endelig forstod bruden hva det neste var – nemlig spa! ansiktsbehandling og sminking stod på agendaen. men først måtte vi ta noen fine bilder av hele følget…

IMG_7553

alle fikk tildelt roller de skulle spille og noe de skulle gjøre da bildet ble tatt. det førte til mange artige bilder! her er det bruden og julie som er avbildet i det de spiller… gira? entusiastisk?

2012-12-01 14.36.50

så stakk bruden og forloveren på spa, mens resten tok en pust i bakken og fant frem til restauranten vi skulle på…

IMG_7626

bruden elsker indisk mat, så alle sammen tok turen til jadab – trondheims beste indiske restaurant. nam! SOM vi koste oss.

IMG_7628

fra restauranten gikk turen hjem til forloveren igjen, hvor vi spiste det vi fikk plass til av deilig kake og godteri.

IMG_7645

alle hadde tatt med seg en gave som representerte noe bruden og den som gav gaven hadde gjort sammen. bruden moret seg, og strevde en del med å plassere hvem som hadde gitt hva. men, hun greide det til slutt!

IMG_7652

forlover ingrid hadde forberedt en film, hvor hun hadde stilt brudgommen en del spørsmål. bruden fikk i oppgave å tippe hva hun trodde forloveden hadde svart…

IMG_7654

det førte til mange morsomme historier,

IMG_7668

…noe litt flaut…

IMG_7656

…og noen overraskelser.

TAKK for en herlig dag, jenter. bruden så ut som hun koste seg fra ende til annen. mission accomplished.

3 kommentarer:

  1. So kjekt :) Fine bilete Ingrid!

    SvarSlett
  2. Herlig! Så kjekt ut! Du må ta bilder i bryllupet også, slik at vi som er litt langt unna kan få noen glimt ;)

    SvarSlett