mandag 12. oktober 2015

Ønskeliste

Jeg ønsker meg for mange ting. Som oftest handler jeg ting selv etter hvert som jeg kommer på at jeg trenger dem/ønsker meg dem/sier til meg selv at dette er livsnødvendig. Det neste året kommer jeg derimot til å måtte roe ned forbruket og lære meg den edle kunsten å vente.

Jeg har tenkt ut mange ting jeg ønsker meg og kan få god bruk for. Likevel er jeg av dem som blir fryktelig glad for penger til gode formål og opplevelser sammen med mennesker jeg er glad i. En middag sammen kan være like fint som et telt eller varme klær. En brukt kvalitetsgjenstand er minst like bra som noe nytt. Ting som kan spises eller drikkes opp er jeg jo også jevnt over veldig glad i.

101125_1.jpg

Stoltrekk som passer til liggeunderlaget mitt. Exped chairkit LW

 

Camelbak drikkebeholder.

Icebreaker Women’s oasis crewe i størrelse large. Både svart og fargen night er fine.

Canon 85mm 1.8 objektiv er bare ett av objektivene jeg ønsker meg, men det er mye god optikk for ikke så mange kroner. Det kan vi like. Om noen skulle kommet på å miste et Sigma Art-objektiv i hendene mine hadde jeg ikke takket nei til det heller altså. Haha!

Fjellski. Cecilie skog av Åsnes er en ypperlig kandidat. Jeg er 168 cm høy og rundt 70-75 kilo. Jeg bruker skostørrelse 39 til vanlig. Disse fjellskia leveres med feste til feller. Med tanke på skiskillsa mine er nok feller en innmari lur idé. Jeg lurer på om jeg skulle kjøpt meg skisko i skinn til å bruke sammen med skia. Eventuelt går det an å kjøpe hele pakken brukt på finn.no.

Slide Image 1

Jeg skulle gjerne lært meg å padle i kajakk. På smøla arrangeres det kurs og guidede turer. Det er noe jeg kunne tenkt meg og gjort sammen med en venn.

Hvis noen er gal nok til å bli med meg til Via Ferrata Loen er jeg med! Jeg ønsker meg også lårmuskler i anledning turen.

Reinsfjell Superlight 2

Et telt som holdet vannet ute er ikke å forakte. Reinsfjell Superlight 2 fra Helsport er en ypperlig kandidat.

Vanntett trekk 10L

Vanntette poser, som disse fra Helsport er genialt på turer hvor regnet aldri tar slutt.

 

Aloksak vanntett pose

I regnvær kunne også mobilen hatt bruk for litt ekstra beskyttelse.

Osprey Ul Raincover: regntrekk, medium / 30-50l

Når vi snakker om regn… Tursekken min hadde nok hatt godt av litt beskyttelse ute på tur. Og når det blir oppholds hadde et godt myggmiddel vært lurt.

Ull er gull på tur, særlig nærmest kroppen. Icebreaker BH i ull er anbefalt av mange, og kommer i skikkelig kule farger. Størrelse Large burde passe.

Go Travel Squeezy Bottles: flaskesett, 100 ml.

Disse er en sånn greie som jeg har ønsket meg kjempelenge, men som jeg ALDRI husker på å kjøpe. Genialt på USA-turen til sommeren. Disse er også gode.

Toad & Co skulle solgt dette skjørtet i Norge. Jeg har størrelse large, men skulle hatt størrelsen mindre (medium) av dette deilige skjørtet. Jeg er alltid på utkikk etter klær som egner seg godt til å reise med.

Våt på beina blir jeg til stadighet, men kald blir jeg sjelden. Gode ullsokker sørger for det. Jeg trenger alltid flere sokker, for de bruker jeg rett og slett opp.

Jeg kunne tenkt meg på en konsert med Trondheim symfoniorkester eller på en forestilling på trøndelag teater eller i opraen i Kristiansund.

Når jeg ikke er på et fjell eller står til knærne i gjørme, elsker jeg å dille med sminke eller neglelakk. Vita har mye fin neglelakk av god kvalitet. Jeg er likbleik, så sats på farger som får huden til å se litt levende ut. Ellers hadde det vært kjekt med øyenskygger av god kvalitet fra mac, inglot eller lignende.

Jeg elsker brettspill og kortspill. Carcassone nektet jeg å spille i årevis, men nå er det blitt en favoritt. Brettspill.no har fantastisk mange kjekke spill.

Noen koselige innslag til hjemmet er også kjekt. Jeg elsker fine lys, og særlig duftys som lukter av honning og høst. Lys av bivoks og stearinlys bruker jeg hele tiden. Jeg ønsker meg et putetrekk med gullpaljetter eller i petrol, svart, hvitt eller grått. Innerputer har jeg.  

Noe av det kjekkeste jeg gjør er å lese en god bok. Det nyeste tilskuddet på ønskelisten er Face paint av Lisa Eldridge. Ellers lytter jeg mye på lydbok på vei til og fra jobb. Jeg liker historiske fortellinger a la historien om norge. Nn brukt bok er like bra som en ny. Ellers ønsker jeg meg gjerne en film du tror jeg vil like.

44-1254 Sodastream Jet kullsyremaskin

Kullsyrevann er gooodt og en sodastream er noe jeg har drømt om siden jeg var på ferie som liten og besøkte en kompis av far som hadde brusmaskin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar